Üretici

  • Ayşe Nine unl...

    Bolu'dan lezzetli unlu mamüller: geleneksel ev eriştesi, ev tarhanası ve bunları tamamlayan keş
  • Ayten Hanım K...

    Ayten Hanım Tonya'nın meşhur tereyağını geleneksel yöntemlerle kendi ineklerinin sütünden yapıyor.
  • Datça balı

    Şaşmaz ailesi baba ve 4 oğlu ile 1989 yılından beri arıcılık yapıyor ve badem yetiştiriyor.
  • Değirmenci Ha...

    Halil Bey, 2009 yılından beri ailesinden kalan su değirmeni ile başlayarak sözleşmeli çalıştığı çiftçilerin tahıllarını öğütüyor.
  • Değirmenci Sa...

    Değirmenci Salim yaklaşık 15 yıldır babası Mehmet Bey ile Siyez bulguru yapıyor...
  • Gökgül Arıcıl...

    Türkiye’nin ilk kadın ana arı yetiştiricisi Melahat Hanım 2001 yılından beri Macahel’de damızlık safkan Kafkas arısı…
  • Gürel Mandıra...

    1975 yılından beri beyaz peynir ve kaşar yapan Altan ve Vasıf Gürel kardeşler sülaleden peynirci.
  • Hüseyin Genç ...

    Hüseyin Genç ve ailesi 15 yıldır Çankırı'da Fukuoka Doğal Tarım metoduyla buğdaydan hardal ve sirkeye kadar…
  • Itır Organik

    Ekolojik gıdada birçok alanda öncü girişimlerde bulunan Itır Organik'in sektöre ilk girişi bal ile olmuştur.
  • Köysel

    Yatırım olarak ceviz dikerek başlayan öykü doğal ve diğer lezzetleri üreten yöresel bir işletmeye dönüşmüş.
  • Laleli

    Bugüne kadar zeytinyağı alanında yurtiçi ve dışında yaklaşık 65 ödül almış Laleli, bir dünya markası olma…
  • Lokmacı Ana

    1980’li yıllarda Kortan Restaurant’ın karşısında Havva Hanım’ın döktüğü lokmalarla başlayan Lokmacı Ana, zaman içierisinde o enfes…