Helva- Keçiboynuzlu Badem Helvası

ÜRETİMDE Keçiboynuzlu badem helvası

Etiket: , , , , , , .
Üretici: Datça balı
Yöre: Muğla
Temin Süresi: 1 hafta
Ürünün üreticiden temin süresidir.

Konu badem olunca değişik tatların yine Datça’dan çıkması doğal. Keçiboynuzu kullanılarak yapılan bu badem helvası, helva ve tatlı arayanlar için oldukça farklı bir lezzet.

Yaklaşık 250 g, vakumlu ambalajdadır.

Stok durumu:

Stokta Yok

Badem ve Datça kelimeleri birbiri ile adeta özdeşlemiştir. Konu badem olunca onun değişik türevleri de yine bu bölgeden çıkar. Şaşmaz ailesi kendi ürünleri ak bademleri ezip tahin ve keçiboynuzu ile karıştırarak değişik bir helva yapıyorlar, harnuplu badem helvası. Yoğun badem tadı ile bu helva farklı yörelerdeki yaz helvalarını da andırıyor. Keçiboynuzu sebebiyle ise rengi kahverengidir.

İçindekiler: Badem, keçiboynuzu unu, tahin, irmik, içme suyu, acıbadem aroması, limon tuzu, şeker

Üreticimiz hakkındaki daha detaylı bilgileri ve bizim kendi gözlemlerimizi bu bağlantıda bulabilirsiniz.

Ağırlık 0.3 kg

There are no reviews yet.

İlk yorumlayan siz olun “Helva- Keçiboynuzlu Badem Helvası”

Bunu alanlar bunu da aldılar…